Sajt je u fazi pripreme.

Sigurno i udobno do Istanbula uz Balbuss

Naša flota modernih autobusa obezbeđuje vrhunsku udobnost i sigurnost na svakom kilometru. Sa redovnim polascima, povoljnim cenama i iskusnim vozačima, Balbuss je Vaš pouzdan partner za putovanje do Istanbula. Rezervišite svoje mesto danas i krenite na putovanje prepuno udobnosti i zadovoljstva.

Prevoz do Istanbula

Prevoz do Prizrena

Prevoz do Sarajeva

Redovni polasci, novi autobusi

Istanbul

Planirajte svoje putovanje sa poverenjem uz naše redovne polaske za Istanbul. Naša flota novih autobusa osigurava udobnu i sigurnu vožnju do vašeg odredišta. Polasci iz Srbije su u nedelju i sredu, dok se povratak iz Istanbula odvija svakog petka i nedelje. Rezervišite svoje mesto unapred i uživajte u besprekornom putovanju do srca Turske uz Balbuss.
Balbuss turisticka agencija

Svakodevni polasci za Sarajevo i Prizren

Otkrijte lepote Balkana uz naše svakodnevne polaske za Sarajevo i Prizren. Bez obzira na to da li putujete radi posla ili uživanja, Balbuss nudi pouzdane i udobne opcije. Uživajte u besprekornom putovanju uz naše moderne autobuse i iskusne vozače. Rezervišite svoje mesto danas i prepustite se očaravajućim pejzažima i bogatoj kulturi ovih istorijskih gradova.

Decenije iskustva

Balbuss se ponosi svojom bogatom tradicijom i decenijama iskustva u pružanju kvalitetnih usluga autobuskog prevoza.

Putujte sa nama.

Odaberite Balbuss za svoje sledeće putovanje. Sa širokim spektrom destinacija i redovnim polascima, mi smo Vaš idealan izbor za putovanje po Balkanu.